dissabte, 7 de gener del 2012

Un camaleó camaleònic


A continuació, m'agradaria mostrar-vos un vídeo molt bonic vist a la classe d'Estratègies d'intervenció. Aquest es titula: "Un camaleó camaleònic" i tracta del següent:

Al camaleó no l’agradava com era; veia que els altres animals eren més bonics que ells. Per això, cada vegada que veia un, s’atribuïa una qualitat seva. Així doncs, durant la seva travessia pel bosc, es va posar una trompa d’elefant, un coll de girafa, unes ales i cames de flamenc, una cua de guineu, unes escates i aletes de peix, etc. Però llavors, al camaleó li va donar molta fam i quan va anar a caçar una mosca, el seu aliment preferit, es va adonar que ja no tenia la seva llengua tan llarga i característica dels camaleons. Finalment, el nostre amic es va adonar que no podia fer res amb aquests atributs tan diferents, ja que tot allò era incompatible. D’aquesta manera, es va tornar al seu estat original i va apreciar les seves peculiaritats com a camaleó.


Com podem veure al vídeo, la idea que es vol transmetre, és què allò realment important en les persones són les seves qualitats i peculiaritats úniques que conformen la seva identitat com a ésser humà. Per tant, segons el meu parer, aquest és un vídeo excel·lent per treballar amb els més petits i transmitre'ls aquesta idea per ajudar-los a desenvolupar una identitat única, així com un autoconcepte i autoimatge ajustada de sí mateixos.

Aquí teniu el vídeo. Espero que us agradi!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada